Szaunázás utáni pakolások szaunázás, Szauna, segít, nyáron, langyos

Szauna termékek


Elérhetőségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Telefon: +36703355049

 

info@abachiszauna.hu

 

 Szaunázás utáni pakolások

Szaunázás utáni pakolások

2011.07.18.

Rideg, hideg, mélabús nappalok, hosszú, fagyos éjszakák, kicserepesedett ajkak, nátha, torokfájás, téli depresszió. Ezekkel jellemezhetjük a téli szezont, de most lehetőségük van változtatni ezen, hogy ép testben ép lélek lakozzon.

 

Nem csak télen, de nyáron is figyelnünk kell egészségünkre, így nyáron is előszeretettel szaunázhatunk, csak figyeljünk a szabályokra és a mértékletességre. Napjainkban már nem kell sokat utaznunk, ahhoz hogy szaunzzunk. Könnyedén megtehetjük otthon is.

 

Szauna előnyei közé tartozik, hogy a szaunázás edzi a szívet, javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, segít feloldani a stresszt, méregtelenítő hatása van, puhává teszi a bőrt. Szauna utáni pakolás: egy evőkanál mézet keverjünk össze egy deci natúr joghurttal. Fél óra elteltével mossuk le langyos vízzel. Kiválló álmatlanság ellen, izomláz enyhítésében segít a szauna, megszünteti az ízületi fájdalmakat: izomgörcsre, izommerevségre is hatékony. Egy félórás szaunázás során akár 300 kalóriát is elégethetünk


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Kültéri finn szauna.

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez