Hasznos információk a Harvia szaunakályhákról Harvia, szauna, kályha, Legend, szaunában

Abachi wellness Kft.

Szauna és szaunakellékek


Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

Telefon: +36703355049

E-mail: info@abachiszauna.hu

 

Egyedi méretű szaunák tervezése építése.

Több mint 10 éves szauna építési  tapasztalat! 

Kérje árajánlatunkat  most egyedi építésű szaunánkra. Árajánlatunkat 48 órán belül elküldjük az ajánlatkérő részére!

Javasoljuk, hogy vegye igénybe szakembereink által nyújtott legmegfelelőbb tervezést és tanácsadást. Nagyon fontos a szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés.  Szauna árajánlathoz csak egy külső alapterületi méretre van szükség, illetve hogy  beltéri vagy kültéri  szauna iránt érdeklődik.  Fő tevékenységünk  egyedi finn beltéri és kültéri  szaunák építése ( pl. infra szauna, kombi szauna, bio szauna, só szauna, hordó szauna házak és gőzkabinok, kül- és beltéri dézsafürdők), szauna alapanyagok gyártása, továbbá kölönféle szauna tartozékok forgalmazása, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás.

Tovább

Elérhetőségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban!


Telefon: +36703355049

Nyitvatartás:  H-P 9-16.

                     Sz-V Zárva 

info@abachiszauna.hu

 

 


Hasznos információk a Harvia szaunakályhákról

Hasznos információk a Harvia szaunakályhákról

2011.07.13.

Harvia kályhák kiválló minőségét az támasztja alá, hogy az 1950-ben alakuló kisebb cég, mára már a világ vezető szaunaályhákat gyártó cége.


Harvia a világ legnagyobb szauna felszerelést gyártó cége, a Finn Harvia jelenleg 65 országban terjeszkedik Japántól - Kanadáig. A Finn cég maximálisan ragaszkodik a kiválló minőséghez ami még a legolcsóbb szauna kályhályán is tapasztalható.Az apró részletek és a funkcionális megoldások is megfelelőek.


A Harvia szauna kályhák ezáltal nem az olcsóbb kategóriába tartoznak mégis versenyképes árakat tud kínálni. Mindeggyik kályha kívül-belül kóracél,ezáltal rozsdásodás még 10 év után sem várható.

A Finn gyártó nem titkolt célja az volt, hogy a felsőkategóriás szaunák megnyerése után megcélozni a gazdaságos, alacsonyabb költségvetésű szaunákat. Nem csak kívül, de belül is rozsdamentes anyagból készíett kályha. Külső védő pereme távolabb van az átlagosnál így a levegő gyorsabban cirkulál a kályha falán, ezáltal hamarabb melegszik egy szauna kabin és így friss levegőt is többet termel a bent ülőknek. Külalakja nyugalmat és letisztultságot áraszt.

 

Harvia Combi szaunakályha: Harvia Kombi kályha (tehát kettő az egyben) : Működik Finn szauna kályhaként 100c fok-ig vagy ha a párásabb levegőt szereti(esetleg megfázás esetén kamillázni) akkor max. 40c fok-ig akár 95%-os páratartalmat lehet elérni egy szaunában.

 

Vega Compact :elérhető BC23 és BC35 modellekben, melyek egy beépített vezérlőegységgel vannak ellátva.

 

Harvia 20 Pro közepes méretű szaunákba ajánlott. A kályha rozsdamentes acélból készült. Az öntöttvasból való üvegajtón keresztül a tűz melege biztosítja a magasabb hőfokot. Ezt a modellt szintén jellemzik az állítható lábak hogy üzembehelyezést könnyítik meg, valamint segít, beállítani a füstkivezetés magasságát. A tűzhely külső burkolata festett grafit fekete.Szaunaszoba ajánlott mérete : 8–20 m3

 

 

A Harvia Legend fatüzelésű tűzhelyek fekete acélkeretén belül található nagy mennyiségű kőnek köszönhetően egy alacsonyabb hőmérsékletnél ismegfelelő hőmérsékletet érhetünk el . A sok kő jó meleget biztosít, még akkor is, ha a tűz közben lanyhul.A Legend tűzhelyeknek egy olyan modern rostélyszerkezetük van, ami képessé teszi a fát arra, hogy hatékonyabban és tisztán égjen. A Harvia Legend 150 egy kényelmesen nedves szaunafürdőt tesz lehetővé egy kisebb szaunában is. Minden Harvia tűzhely el van látva egy üvegajtóval, hogy egy különleges élményt nyújtsanak szaunázás közben. Az acélkeretnek állítható lábai vannak.

 

A Harvia Figaro kályhát hagyományos anyagokból (acél,kő) állítják elő módern módon.A fűtőkövek nagy mennyisége lehetővé teszi a kényelmes szaunázás élményét.A magas nyitott kőtér egyenletes meleget biztosít. A Figaro kályha külső burkolata fényes feketére van festve. Az acél rács, amely a kőteret tartja rozsdamentes acélból készült. A Figaro modelleket (FG70 és FG90) egy beépített vezérlő egység működteti.

 

Harvia Kivi: Harvia egyik legszebb elektromos szauna kályhája,nem csak szép de praktikus is, mivel már 60C° -on is az igazi szaunázási hőérzet elérhető, mivel párásabb lesz a szauna, de nem terheli a szervezetet a magasabb hőmérséklet. A levédett dizájnú Harvia kályha a szaunában luxus élményt nyújt és a tradícionális szaunázást modern módon élvezheti. A köveket egy háromszög alakú acél keretbe helyezik el, ezzel adva eredei dizájnt a kályhának. Praktikussága, hogy közvetlenül beépíthető a padba vagy a pad mellé.


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Kültéri finn szauna.

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez