A szauna és a fogyókúra csökkenhet, segít, szaunázás, sejtek, fogyást

Abachi wellness Kft.

Szauna és szaunakellékek


Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

Telefon: +36703355049

E-mail: info@abachiszauna.hu

Egyedi szaunák tervezése

Javasoljuk, hogy vegye igénybe szakembereink által nyújtott legmegfelelőbb tervezést és tanácsadást. Nagyon fontos a szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés. Rendszeresen új akciókkal és kedvezményekkel kedveskedünk vásárloinknak itt a webshopon és Gödöllőn! Tevékenységeink közé tartozik az egyedi finn szaunák építése ( pl. infra szauna, kombi szauna, bio szauna, só szauna, só barlangok, só szobák, hordó szauna házak és gőzkabinok, kül- és beltéri dézsafürdők), szauna alapanyagok gyártása, továbbá kölönféle szauna tartozékok forgalmazása, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás.

Tovább

Elérhet?ségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöll?, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Ügyfélfogadás el?re egyeztettet id?pontban!


Telefon: +36703355049

Nyitvatartás:  H-P 9-16.

                     Sz-V Zárva 

info@abachiszauna.hu

 

 


A szauna és a fogyókúra

fogyókúra szauna

2011.08.02.

Számos információ kering az interneten arról, hogy a mindennapi szaunázás elősegíti e fogyókúránkat. Az alábbi cikkben kiderítjük az igazságot.

Tévhit, hogy a szaunázástól tartós fogyást érhetünk el. Legfontosabb információ, hogy szaunázáskor csökken a testsúly, de nem leszünk tőle vékonyabbak. A víz eltávozása során az izzadságmirigyeken keresztül elpárolgó vízmennyiségtől súlyunk csökkenhet, de ez nem maradandó fogyás. A szauna segít a méreganyagok kitakarításában. Fokozza az anyagcserét, a bőrünk pórusait kitisztítja, a hőingadozás hatására felfrissíti a szervezetünket és beindítja a zsírégető folyamatokat, de csak segít beindítani a fogyókúra folyamatát.

 

Akár 1-1,5 kg-mal is csökkenhet testsúlyunk egy 15-20 perces szaunázás során,de ennél tovább nem ajánlatos bent maradni a melegben, mert súlyveszteségünk nem lesz több.

Ez a vízmennyiség könnyen vissza is jön, mert ha nem iszunk szaunázás után, gyengének és levertnek érezzük magunkat, ahelyett hogy felfrissülve távoznánk szaunánkból.

 

Úszással egybekötve remek fogyókúrás eszköz lehet, mert az úszás mozgatja meg a legtöbb izomcsoportunkat!

Szépségápolás céljából előnyös hatása van a bőr regenerálódására, mivel az infravörös sugarak elősegítik a sejtek megújulást, cseréjét, így az elöregedett sejtek megszűnnek testünkben, a bőr kifeszesedik, rugalmasabb lesz.

Mindenkinek jó szaunázást, szépségápolást és fogyást kívánok!


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Kültéri finn szauna.

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez