A szauna és a fogyókúra csökkenhet, segít, szaunázás, sejtek, fogyást

Szauna termékek


Elérhetőségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Telefon: +36703355049

 

info@abachiszauna.hu

 

 A szauna és a fogyókúra

fogyókúra szauna

2011.08.02.

Számos információ kering az interneten arról, hogy a mindennapi szaunázás elősegíti e fogyókúránkat. Az alábbi cikkben kiderítjük az igazságot.

Tévhit, hogy a szaunázástól tartós fogyást érhetünk el. Legfontosabb információ, hogy szaunázáskor csökken a testsúly, de nem leszünk tőle vékonyabbak. A víz eltávozása során az izzadságmirigyeken keresztül elpárolgó vízmennyiségtől súlyunk csökkenhet, de ez nem maradandó fogyás. A szauna segít a méreganyagok kitakarításában. Fokozza az anyagcserét, a bőrünk pórusait kitisztítja, a hőingadozás hatására felfrissíti a szervezetünket és beindítja a zsírégető folyamatokat, de csak segít beindítani a fogyókúra folyamatát.

 

Akár 1-1,5 kg-mal is csökkenhet testsúlyunk egy 15-20 perces szaunázás során,de ennél tovább nem ajánlatos bent maradni a melegben, mert súlyveszteségünk nem lesz több.

Ez a vízmennyiség könnyen vissza is jön, mert ha nem iszunk szaunázás után, gyengének és levertnek érezzük magunkat, ahelyett hogy felfrissülve távoznánk szaunánkból.

 

Úszással egybekötve remek fogyókúrás eszköz lehet, mert az úszás mozgatja meg a legtöbb izomcsoportunkat!

Szépségápolás céljából előnyös hatása van a bőr regenerálódására, mivel az infravörös sugarak elősegítik a sejtek megújulást, cseréjét, így az elöregedett sejtek megszűnnek testünkben, a bőr kifeszesedik, rugalmasabb lesz.

Mindenkinek jó szaunázást, szépségápolást és fogyást kívánok!


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Kültéri finn szauna.

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez