Finn szauna Orosz Szauna Gőz szauna

Abachi wellness Kft.

Szauna és szaunakellékek


Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

Telefon: +36703355049

E-mail: info@abachiszauna.hu

 

Egyedi méretű szaunák tervezése építése.

Több mint 10 éves szauna építési  tapasztalat! 

Kérje árajánlatunkat  most egyedi építésű szaunánkra. Árajánlatunkat 48 órán belül elküldjük az ajánlatkérő részére!

Javasoljuk, hogy vegye igénybe szakembereink által nyújtott legmegfelelőbb tervezést és tanácsadást. Nagyon fontos a szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés.  Szauna árajánlathoz csak egy külső alapterületi méretre van szükség, illetve hogy  beltéri vagy kültéri  szauna iránt érdeklődik.  Fő tevékenységünk  egyedi finn beltéri és kültéri  szaunák építése ( pl. infra szauna, kombi szauna, bio szauna, só szauna, hordó szauna házak és gőzkabinok, kül- és beltéri dézsafürdők), szauna alapanyagok gyártása, továbbá kölönféle szauna tartozékok forgalmazása, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás.

Tovább

Elérhetőségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban!


Telefon: +36703355049

Nyitvatartás:  H-P 9-16.

                     Sz-V Zárva 

info@abachiszauna.hu

 

 


Egyedi szaunák tervezése

Egyedi szaunák tervezése

2011.11.02.

Nagyon fontos egyedi szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés.

Tervezés után garantáljuk, hogy elégedett lesz egyedi szaunájával. Hosszú évek tapasztalatával rendelkező csapat áll ebben rendelkezésére. Bemutató termünk megtekinthető személyesen telephelyünkön!

 

 

Finn szauna

Ez a szauna a legnébszerübb. Forró levegő kereningetése a legfontosbb a szauna térben, és a megfelelő friss levegő bejutása. Általában felszerelt padok 2 szintesek, szintenként különböző hőmérséklet. A legjobb választás három hőmérsékleti zóna:

- Harmadik a legmagasabb pad, a levegő hőmérséklete 95-100 fok.

- A második pad 80-90 fok meleg.

- Az első pad hőmérséklete 65 és 75 fok.

A finn szauna - általában fából készül vagy üvegből. az úgynevezett "hőlégkamra." A hő a szauna kályhából áramlik, a meleget a felforosodott szauna kövek, falak és a padok tartják. A páratartalom növelése tiszta vízzel és illóolajokkal történik.

 

Orosz Szauna

Az orosz szauna is fából készül, mint a finn szauna. Olyan kályhát érdemes választani aminek minél nagyobb a kő felület. Leg idálisabb minimum 100 kg. Sokkal párásabb mint a finn szauna. Orosz szauna haszálata után a legidálisabb hütés a hideg külső levegő víz vagy hó.

 

Gőz szauna

Ezekben a szaunákban meleg padló hátámla fütése és párás forró levegő beáramlás történik. A szaunákban lépcsős padok vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a pihenés különböző hőmérsékleti zónákban. Szaunzás után hideg és meleg vizes medence javasolt.

 

A hőmérséklet legfeljebb 55 és 60 fok. A hőt gőzgenerátor biztosítja a szaunában. Ködöt képez a levegőben. Az ideális hő (60 fok) és páratartalom (100 százalék relatív páratartalom) ellazítja, tisztítja, táplálja és nyugtatjaa bört. Különösen légúti betegségek ellen segít a gőz szauna.

 

 

Szolgáltatásaink igénybe vételéhez illetve a információkéréshez hívják ügyfélszolgálatunkat:

 

Tel: 06-70 33 55 049.


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Kültéri finn szauna.

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez