Finn szauna Orosz Szauna Gőz szauna

Abachi wellness Kft.

Szauna és szaunakellékek


Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

Telefon: +36703355049

E-mail: info@abachiszauna.hu

 

Egyedi méretű szaunák tervezése építése.

Javasoljuk, hogy vegye igénybe szakembereink által nyújtott legmegfelelőbb tervezést és tanácsadást. Nagyon fontos a szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés.  Fő tevékenységünk  egyedi finn beltéri és kültéri  szaunák építése ( pl. infra szauna, kombi szauna, bio szauna, só szauna, , só szobák, hordó szauna házak és gőzkabinok, kül- és beltéri dézsafürdők), szauna alapanyagok gyártása, továbbá kölönféle szauna tartozékok forgalmazása, melyekkel még élvezetesebbé tehető a szaunázás.

Tovább

Elérhetőségek

Abachi welness Kft.

Szauna és szaunakellékek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György 69 Berger udvar.

 

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban!


Telefon: +36703355049

Nyitvatartás:  H-P 9-16.

                     Sz-V Zárva 

info@abachiszauna.hu

 

 


Egyedi szaunák tervezése

Egyedi szaunák tervezése

2011.11.02.

Nagyon fontos egyedi szaunák megépítése előtt, a minél precízebb tervezés és előkészítés.

Tervezés után garantáljuk, hogy elégedett lesz egyedi szaunájával. Hosszú évek tapasztalatával rendelkező csapat áll ebben rendelkezésére. Bemutató termünk megtekinthető személyesen telephelyünkön!

 

 

Finn szauna

Ez a szauna a legnébszerübb. Forró levegő kereningetése a legfontosbb a szauna térben, és a megfelelő friss levegő bejutása. Általában felszerelt padok 2 szintesek, szintenként különböző hőmérséklet. A legjobb választás három hőmérsékleti zóna:

- Harmadik a legmagasabb pad, a levegő hőmérséklete 95-100 fok.

- A második pad 80-90 fok meleg.

- Az első pad hőmérséklete 65 és 75 fok.

A finn szauna - általában fából készül vagy üvegből. az úgynevezett "hőlégkamra." A hő a szauna kályhából áramlik, a meleget a felforosodott szauna kövek, falak és a padok tartják. A páratartalom növelése tiszta vízzel és illóolajokkal történik.

 

Orosz Szauna

Az orosz szauna is fából készül, mint a finn szauna. Olyan kályhát érdemes választani aminek minél nagyobb a kő felület. Leg idálisabb minimum 100 kg. Sokkal párásabb mint a finn szauna. Orosz szauna haszálata után a legidálisabb hütés a hideg külső levegő víz vagy hó.

 

Gőz szauna

Ezekben a szaunákban meleg padló hátámla fütése és párás forró levegő beáramlás történik. A szaunákban lépcsős padok vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a pihenés különböző hőmérsékleti zónákban. Szaunzás után hideg és meleg vizes medence javasolt.

 

A hőmérséklet legfeljebb 55 és 60 fok. A hőt gőzgenerátor biztosítja a szaunában. Ködöt képez a levegőben. Az ideális hő (60 fok) és páratartalom (100 százalék relatív páratartalom) ellazítja, tisztítja, táplálja és nyugtatjaa bört. Különösen légúti betegségek ellen segít a gőz szauna.

 

 

Szolgáltatásaink igénybe vételéhez illetve a információkéréshez hívják ügyfélszolgálatunkat:

 

Tel: 06-70 33 55 049.


SZÓLJ HOZZÁ!

Friss hírek

Kültéri finn szauna.

Szauna után tényleg nem szabad egyből merülni?

2018-09-22

Az alábbi cikkben számos tévhitet szeretnénk eloszlatni a szaunázás utáni merüléssel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Szaunavezérlők használata

Szaunavezérlők használata

2018-02-21

Szaunavezérlők használatáról olvashat a következő cikkben, amiben segítséget nyújtunk Önnek a szaunavezérlő beüzemelésében.

Tovább a cikkhez